БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ГОЛФ ТУРНИР

На 13.05.2018 година в Голф клуб „Света София“ се проведе благотворителен голф турнир в подкрепа на Българско сдружение „Лимфом“. В него взеха участие 76 състезатели, на които искрено благодарим. Членове на сдружението пък взеха своя първи голф урок и се забавляваха с футбол, петанк, бадминтон и тенис на маса.

В състезанието, проведено във формат скрамбъл в отбори по двама, три двойки постигнаха еднакъв резултат – 44 стейбълфорд точки, и класирането бе определено чрез сравняване на вторите девет дупки. Така на първо място завършиха Радослав Рашев и Данаил Паскалев, следвани от Стефан Кралчев и Живко Тенев и Кристиян Цветанов и Мартин Скокански на трета позиция. Живко Тенев взе и приза за Най-дълъг удар, а Кристиян Цветанов – за Най-близо до флага.

Наградите бяха връчени от Пиринка Петровa, председател на Българско сдружение “Лимфом”, и Елена Георгиева, член на сдружението и дългогодишен служител на голф клуба.

Българско сдружение „Лимфом“ благодари на Голф клуб „Света София“ за прекрасно организираното и проведено събитие. Надяваме се, че за всички участници то бе повече от приятно.

Още снимки от събитието можете да разгледате на Facebook страницата на сдружението.

Споделете знанието