“Добрият доктор” на 2024

С приз “Bonus medicus” (Добрият доктор), създаден от “Българско Сдружение Лимфом”, бе наградена д-р Емел Бекирова от Александровска болница, София 

“Българско Сдружение Лимфом” изказва признателност на д-р Емел Бекирова за нейното професионално и отзивчиво отношение към пациенти с лимфом и заслужено я награди по време на Годишната среща на Сдружението!

Благодарим Ви, доктор Бекирова🙏

Д-р Емел Бекирова е специалист клиничен хематолог в София с над 10 години медицински опит. Извършва консултативни прегледи, диагностика и лечение на хематологични болести. След придобиване на специалност по хематология през 2019 г. до момента работи като асистент лекар в УМБАЛ Александровска клиника по хематология. Към момента е част от екипите специалисти на МЦ Пулмовижън и МДЦ Превентика.

От години, д-р Бекирова подкрепя дейността на Сдружение Лимфом като участва активно във всички събития, организирани от Сдружението. На годишните ни срещи изнася презентации, отговаря на въпроси. През годините е посрещала в клиниката на Александровска болница десетки пациенти, насочени от нас, лекувала ги е, грижила се е за тях, а с някои дори остават приятели и след края на лечението.

Вижте снимки от връчването на наградата в галерията отдолу.

През 2024 “Българско Сдружение Лимфом” учреди приза „Bonus medicus“, който да бъде връчван ежегодно на лекаря, когото пациентите са оценили най-високо през годината. По този начин изразяваме благодарността си към лекарското съсловие и показваме, че ги ценим.

Повече за това кой и защо получава тази награда прочетете на страницата “Приз “Bonus medicus”.

Споделете знанието