CLL Horizons 2024

В периода 27-29 септември 2024 в Барселона се проведе CLL Horizons 2024. В тази международна среща на пациентски организации на пациенти с левкемия взе участие и Българско Сдружение Лимфом, представлявано от нашия член, доброволец и пациентски застъпник, работещ предимно с пациентите с хронична левкемия Георги Георгиев. Той взе дейно участие във всички сесии и уъркшопи на конференцията, която бе с изключително богата програма и лекции на много високо ниво, представени от водещи специалисти.

Можем да кажем, че Георги Георгиев представи Българско Сдружение Лимфом повече от достойно. Изложеният от него плакат, илюстриращ инициатива на сдружението, проведена през 2023 година бе сред най-високо оценените, а краткият филм, с който участвахме в сесията за обмяна на най-добри практики спечели награда.

Какво е CLL Horizons?

Конференцията CLL Horizons е събитие, което е от голямо значение за ХЛЛ общността. Предоставя изключителна възможност на пациенти, застъпници и доброволци да:

  • научат повече за болестта, леченията и авангардни изследвания, представени от най-добрите клиницисти;
  • се ангажират с колеги застъпници по важни теми като информираност, образование и достъп до лечение;
  • се свържат и сътрудничат с други застъпници от цял свят, за да се справите с предизвикателствата, пред които са изправени пациентите с CLL;
  • получат важни знания, които ще им помогнат да подобрят капацитета си да подкрепят пациентите с CLL в техните общности.

Разгледайте галерията със снимки от събитието.

Повече за CLL Horizons можете да научите на следните линкове:

Споделете знанието