ДОБРОВОЛЕЦ НА 2022

Призът „Елена Георгиева“, създаден от “Българско сдружение лимфом”, тази година бе връчен на 16.09.2022 на нашия приятел и съмишленик Мариета Стойнева. Тя е “Доброволец на 2022-ра година.”

“Българско Сдружение Лимфом” изказва признателност на Мариета за активната дейност и заслужено ѝ присъжда призa за “Доброволец на 2022“! Тя беше изключително активна и взе участие в множество прояви, акции и дейности на Сдружението. Какво сме правили можете да прочетете на страницата “Бяхме заедно и през 2021“.  Благодарим ти, Марѝ!🙏

Всички, които участват в работата на Сдружението го правят доброволно и напълно безвъзмездно. Те даряват времето, усилията, емоциите си, за да помагат на другите и да може Сдружението да продължи да съществува. Точно затова, трябва да отдадем заслуженото и да бъдем признателни на хората, които не щадят силите си, за да помагат на другите.

През 2020 “Българско Сдружение Лимфом” учреди приза „Елена Георгиева“, който да бъде връчван ежегодно на човека, допринесъл най-много за дейността на сдружението през годината. По този начин изразяваме благодарността си към тях. 🤗

Пиринка и Мариета
Председателят на Сдружението Пиринка Петрова и Мариета Стойнева
Приз "Елена Георгиева"
Статуетката за "Доброволец на годината"

Мариета Стойнева е бивш пациент и настоящ активист към Сдружението. Нейната история можете да прочетете на страницата “Бях на 25, когато ми откриха рак на кръвта“. Във видеото отдолу можете да чуете нейните думи. 

Повече за историята на приза и защо е кръстен така прочетете на страницата “Приз Елена Георгиева“.

Споделете знанието