ДОБРОВОЛЕЦ НА 2021

Призът „Елена Георгиева“, създаден от Българско Сдружение Лимфом, бе връчен на 16.05.2021 на нашия приятел и съмишленик Владимир Донев. Той е “Доброволец на 2021-ва година.”

Всички, които работят за Сдружението, го правят доброволно, напълно безвъзмездно, без да очакват облаги и награди. Въпреки това, не можем да не отдадем заслуженото и да бъдем признателни на хората, които отделят от времето си и не щадят силите си, за да помагат на другите.

Ето защо преди малко повече от година “Българско Сдружение Лимфом” учреди приза „Елена Георгиева“, който да бъде връчван ежегодно на човека, допринесъл най-много за дейността на сдружението през годината.

По този начин изразяваме благодарността си към тях. 🤗

С много енергия, Владо Донев представлява Сдружението в съвместната работа с партньорите ни от други страни в Лимфомна коалиция (Lymphoma Coalition), с разбиране взема участие в проектите, които осъществяваме в страната, с цената на много часове отделено време проучва новостите в лечението на заболяването и ги споделя и разяснява на пациентите.

Не на последно място, с много търпение и съпричастност, комуникира с всички в “Група за подкрепа към Българско Сдружение Лимфом“.

“Българско Сдружение Лимфом” му благодари за активната подкрепа и заслужено му дава призa за “Доброволец на 2021“! 🙏

Повече за историята на приза и защо е кръстен така прочетете на страницата “Приз Елена Георгиева“.

Пиринка Петрова и Владимир Донев.
Председателят на Сдружението Пиринка Петрова и Владимир Донев.
Приз "Елена Георгиева"
Статуетката за "Доброволец на годината"
Споделете знанието