ДОБРОВОЛЕЦ НА 2023

Приз „Елена Георгиева“, създаден от “Българско сдружение лимфом”, тази година бе връчен на 30.09.2023 на нашия приятел и съмишленик Мартин Монов. Той е “Доброволец на 2023-та година.”

“Българско Сдружение Лимфом” изказва признателност на Мартин за активната дейност и заслужено го награждава за “Доброволец на 2023“! Той създател на сайта www.limfom.info, активен доброволец е и взима участие в множество прояви, акции и дейности на Сдружението. Какво сме правили можете да прочетете на страницата “Бяхме с вас и през 2022“, а за дейностите през тази година можете да научите от фейсбук профила ни. Благодарим ти, Марто!🙏

Всички, които участват в работата на Сдружението го правят доброволно и напълно безвъзмездно. Те даряват времето, усилията, емоциите си, за да помагат на другите и да може Сдружението да продължи да съществува. Точно затова, трябва да отдадем заслуженото и да бъдем признателни на хората, които не щадят силите си, за да помагат на другите.

През 2020 “Българско Сдружение Лимфом” учреди приза „Елена Георгиева“, който да бъде връчван ежегодно на човека, допринесъл най-много за дейността на сдружението през годината. По този начин изразяваме благодарността си към тях. 🤗

Мартин Монов и Пиринка Петрова
Председателят на Сдружението Пиринка Петрова и Мартин Монов
Приз "Елена Георгиева"
Статуетката за "Доброволец на годината"

Мартин Монов е бивш пациент и настоящ активист към Сдружението. Неговата история можете да прочетете на страницата ““Празнувам по 2 рождени дни годишно”“. Видеото отдолу е посветено на 10-тата годишнина от трансплантацията му и част от тазгодишната кампания на Сдружение Лимфом “💛 ЕТО НИ ДНЕС 💛“. 

Повече за историята на приза и защо е кръстен така прочетете на страницата “Приз Елена Георгиева“.

Споделете знанието